Hirdetés

Jön az Alexa-képes vezeték nélküli fülhallgató



|

A meglévő mobileszközökkel is használható lesz az új Amazon vezeték nélküli fülhallgató, amely támogatja majd az Alexa asszisztenst.

Hirdetés

Az Amazon az okostelefonok piacán nem tudott sikert elérni, azonban a hangasszisztensek és az okoshangszórók piacán annál népszerűbb. Az okoshangszórók és okoskijelzők után most más kategóriába is betörne az óriás. 

Hirdetés

A Bloomberg jelentése szerint az Amazon hamarosan szeretné piacra dobni a saját vezeték nélküli fülhallgatóját, amit a meglévő mobileszközökkel lehet majd használni. 

Elvileg az Apple AirPods egyik riválisát rakja össze az Amazon, a fülhallgató az iPhone-ok mellett az androidos eszközökkel is kompatibilis lesz, illetve értelemszerűen támogatja az Alexa hangasszisztenst. 

A fülhallgatók teljes mértékben vezeték nélküliek lesznek, tehát nem köti őket össze zsinór. A hívások és zenék kezelése gesztusokkal és érintésekkel történik majd, az asszisztensnek pedig bármilyen kérdés feltehető vagy utasítás kiadható. 

A töltést támogató tok sem hiányzik majd a csomagból, de árakról egyelőre nincs hír. Az Amazon mindenesetre árban szeret alávágni a riválisoknak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.