Hirdetés

Jön az Android TV 10



|

Még az idei évben megérkezik a tervek szerint az Android 10-es frissítés az Android TV-hez.

Hirdetés

A Google fejlesztői egy ideje már dolgoznak az Android TV 10 rendszeren, amit a felhasználók a jelentések alapján még az idei év vége előtt megkapnak. A fejlesztőket pedig egy új, ADT-3 fejlesztői kittel segítenék. 

Hirdetés

A 9to5Google azt mondja, az Android TV menetrendje alapján az Android 10 még 2019 vége előtt megérkezik, annak ellenére is, hogy korábban azt állították, nem fontos a mobilokkal tartani a frissítések időpontjait. 

Az ADT-3 fejlesztői kit elméletileg még a negyedik negyedévben megérkezik. Az IBC 2019-re készített prezentáció alapján az Android TV 10-et futtató új hardverek 2020 első felében érkeznek, konkrét márkákat egyelőre nem emlegetnek. 

Egyes pletykák szerint ugyanakkor az NVIDIA újabb SHIELD TV boxot készül piacra dobni, ami az egyike lehet az Android TV 10-es jövő évi kínálatnak. 

Innentől kezdve azonban ezen a platformon is csak két kötelező frissítést ajánl a Google.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.