Hirdetés

Jön az olcsóbb Xiaomi Mi 8 Explorer Edition



|

Olcsóbb verziókban is közeledik a Xiaomi különleges hátlappal rendelkező, bivalyerős és remek ár-érték arányú zászlóshajója.

Hirdetés

Az utóbbi időben Európában nagyon felkapott lett a Xiaomi, amelynek kiemelkedő figyelem és népszerűség övezi a legújabb, ezúttal is kiváló ár-érték arányú és bivalyerős zászlóshajóját, a Mi 8-at. Ennek sikeréről már rengetegszer beszámoltunk. Több mint 1 millió fogyott belőle, pedig Európában csak augusztusban jelenik meg. 

Hirdetés

Ennél is érdekesebb persze a Mi 8 Explorer Edition, amely egyelőre nem kapható, de a szivárgások szerint két újabb konfigurációban is közeledik. A TENAA oldalán felbukkant adatok alapján olcsóbb modellek jönnek. 

A normál Mi 8 Explorer Edition a széria legdrágább modellje: nagyjából 570 dollárért ad 8 GB RAM-ot és 128 GB tárhelyet. Az új modellekbe 4/6 GB RAM, illetve 64/128/256 GB tárhely kerülhet. A konkrét konfigurációkat egyelőre nem ismerjük. 

Mivel a Xiaomi Mi 8 Explorer Editionben nincs microSD-slot, ezért különösen fontos lesz a leendő vásárlóknak az átgondolt választás, a megfelelő tárhelyméret. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.