Hirdetés

Jon Favreau és más hollywoodi nagyágyúk is segítik az Apple AR projektjét



|

A hírek szerint profi tartalomgyártók gondoskodhatnak majd az Apple kevert valóságra épülő újdonságának sikeréről.

Hirdetés

Rövidesen elrajtol a WWDC 2022, amely során nagy valószínűséggel bemutatkozhat végre az Apple kevert valóságos headsetje, amiről egy ideje pletykálnak már. Nem olyan régen azt az infót kaptuk, hogy a szóban forgó kütyü talán csak valamikor jövőre jelenhet meg, és most már elvileg azt is tudjuk, kik gondoskodnak arról, hogy megfelelő tartalmakat élvezhessük az almás banda újdonságán.

A The New York Times cikke szerint az Apple olyan hollywoodi rendezőket hívott segítségül a headset kapcsán, mint Jon Favreau, akinek a neve a Star Wars- és a Marvel-rajongók számára is ismerősen csenghet. Ezek a nagyágyúk elméletileg videós tartalmakat gyártanának majd a kevert valóságot használó szemüveghez.

Hirdetés

Favreau egyébként az AppleTV+ kínálatában debütált Prehisztorikus bolygó sorozat producere is, és egyes források szerint azon dolgozik, hogy a headset segítségével kelthesse életre a dínókat. A hardver maga egyébként úgy nézhet ki, mint egy síszemüveg, amelyen egyszerre élvezhetjük a virtuális és a kiterjesztett valóság előnyeit.

A WWDC 2022 június 6-án (tehát ma, helyi idő szerint 19:00-kor) veszi kezdetét, szóval remélhetőleg már nem kell sokat várni az Apple hivatalos bejelentésére, de könnyen lehet, hogy csak az év második felében kanyarodnak majd rá az AR trendek kommunikációjára. Meglátjuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.