Hirdetés

Jönnek a Google Pixel okosórák



|

A Google Pixel 3 okostelefonokat idén ősszel egyenesen három Google Pixel okosóra kísérheti.

Hirdetés

Idén ősszel jönnek a Google harmadik-generációs Pixel okostelefonjai - ez nem túl nagy meglepetés. Evan Blass értesülései szerint azonban a Pixel 3 és a Pixel 3 XL készülékeket más hardverek is kísérik majd. 

Hirdetés

Ezek között lesz a Pixel Buds vezeték nélküli fülhallgató felújított verziója, valamint az első Pixel okosóra. Ami azt illeti, egyenesen három Google okosórára számíthatunk. A WinFuture szerint ezek Triton, Ling és Sardine kódnév alatt futnak jelenleg. 

Mindhárom Pixel okosóra a Qualcomm következő-generációs lapkájára építkezik majd, a Snapdragon 3100-ra. Ez a chip sokkal hosszabb üzemidőt garantálhat a megszokottnál. 

A Google egy ideje már jelen van az okosórák világában, azonban saját hardvert mindeddig nem mutatott a kategóriában. A Pixel okosórák talán új színt visznek a Wear OS-alapú eszközök világába, ami sok szereplőnek jól jönne: ezek a viselhető eszközök ugyanis egyáltalán nem jelentenek slágert. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.