Hirdetés

Jönnek a még nevetségesebb macskás fotók



|

A Snapchat Cat Lenses szűrője új szintre emeli a meghökkentő macskát fotók világát.

Hirdetés

Ha valaki szeret szelfiket készíteni, pláne olyanokat, amelyeken esetleg egy macska is szerepel, az nagyon örül majd a Snapchat legutóbbi frissítésének. 

Hirdetés

Az app legújabb verziójában ugyanis egy Cat Lenses nevű funkció is van, ami alapvetően újabb szűrőket jelent a fotókon, de ezúttal már a macskákon is. 

A TechCrunch szerint a funkció arra az objektumfelismerésre építkezik, amit a cég tavaly tett elérhetővé. A frissítés egyből meghatározott szűrőket ajánl fel, amikor bizonyos objektumokat ismer fel a képeken. 

A frissítés természetesen sokkal inkább szórakoztató, mintsem hasznos - az emberek többsége ugyanis szert vicces képeket készíteni az állatairól. Most végre toast kenyérből faragott virtuális kalap is lehet a cicákon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.