Hirdetés

Jövő héttől már podcastok is elérhetőek lesznek a Facebookon



|

Újabb funkcióval bővül a világ vezető közösségi média site-ja.

Hirdetés

Mark Zuckerberg, a Facebook vezetője idén áprilisban jelentette be, hogy a közösségi oldal fejlesztői kiemelten foglalkoznak a különböző audio lehetőségek tesztelésével, és még idén több újításra számíthatnak a felhasználók. Az első és talán legjelentősebb ilyen funkció néhány nap múlva már elérhető lesz, ugyanis a Facebook bemutatta a podcast bővítményt, aminek köszönhetően külső alkalmazás vagy weboldal nélkül lesznek elérhetők az oldalak ilyen jellegű tartalmai.

Hirdetés

Amellett, hogy a Facebook az álhírek szűrésére törekszik, és még egy újabb randialkalmazást is fejleszt, jelentős újítás a podcast funkció, amelyet a cég jelenlegi tervei szerint még több audio tartalmakhoz kapcsolódó frissítés fog követni ebben az évben.

A podcastok június 22-től lesznek elérhetőek, a Facebook-oldalak működtetői egyszerűen aktiválhatják, és újabb fülként adhatják hozzá a felülethez. A podcast tartalmak publikálását természetesen szigorú szabályokhoz köti a Facebook, feltétlenül érdemes ezeket elolvasni azoknak, akik a jövőben szeretnének ilyen anyagokat megosztani a közösségi oldalon.

A Facebook továbbá az úgynevezett Soundbites lehetőséget teszteli, amely lényege, hogy rövid hangüzeneteket lehet megosztani az üzenőfalon. Részleteket egyelőre nem tudni erről a funkcióról, viszont vélhetően még ebben az évben elérhető lesz az oldal egyéni felhasználói számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.