Hirdetés

Jövőre jön a 108 megapixeles Samsung Galaxy A mobil



|

Egy kiszivárgott ütemterven látható, hogy mivel készül jövőre a középkategóriában a Samsung.

Hirdetés

A Samsung idén mutatta be a 64 megapixeles, mobilokba szánt kameraszenzorát, nemrég pedig már egy 108 megapixeleset is villantott. A kínai Xiaomi és az Oppo egyaránt használják egy hamarosan bemutatkozó mobiljukban a 64 megapixeles szenzort, furcsa módon a Samsung azonban még nem épített egy saját okostelefont sem erre. 

Hirdetés

Ez jövőre változhat, legalábbis egy nagy szivárgás alapján. Egy táblázatból az látszik, hogy jövőre milyen tervei vannak a középkategóriában a Samsungnak, vagyis milyen Galaxy A szériás mobilokkal újít. Azt pedig már korábbról tudjuk, hogy az új technológiákat a dél-koreai gyártó már nem a csúcskategóriában, hanem a középkategóriában teszteli először. 

2020-ban összesen nyolc új Galaxy A mobil érkezik majd, mind többkamerás lesz, a két legdrágább pedig figyelemreméltó lehet a kamerákat tekintve. 

A Galaxy A81 konkrétan 64 megapixeles fő kamerát kaphat, amit 16 megapixeles ultraszéles, 12 megapixeles telefotós (2x-es vagy 5x-ös optikai zoommal) és ToF kamera egészítenek ki. A Galaxy A91 eközben már 108 megapixeles fő szenzorra ugrik, az optikai zoom pedig 5x-ös lesz. 

Természetesen a Samsung is négy képpontot egyesít egybe, vagyis a 64 megapixeles szenzor 16 megapixeles képeket ad a kezünkbe, a 108 megapixeles pedig 27 megapixeles fotókat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.