Hirdetés

Jövőre válthat tripla kamerára az Apple



|

A jelentések szerint 2019-ben legalább egy tripla kamerás iPhone-t mutat majd be az Apple.

Hirdetés

A jelentések szerint 2019-ben legalább egy tripla kamerás iPhone-t mutat be az Apple. A jelenlegi kínálatból az iPhone X és az iPhone 8 Plus dupla kamerát tartogatnak, a kisebb iPhone 8-on csak egy van hátul. 

Hirdetés

Valószínűleg az Apple első tripla kamerás modellje a legdrágább kiadás lesz, vagyis az idén bemutatkozó iPhone XS Plus második-generációs változatáról beszélünk. 

Korábbi pletykák szerint a lencsék közül legalább az egyik 12 megapixeles lesz, és adott lesz az optikai képstabilizáció is. A kamerarendszer 5x-ös zoomra lesz alkalmas, éppen úgy, mint a Huawei P20 Pro. Azt nem tudni, hogy az Apple harmadik kamerája mivel újítana. Az almás cég választhatja a Huawei megoldását, vagyis egy monokróm szenzort; de az LG ötletét is, a széleslátószögű lencsét. Az is lehet persze, hogy valami új dologgal lepik majd meg a mezőnyt. 

Miért akar az Apple tripla kamerás okostelefont? Állítólag a Huawei P20 Pro miatt. A Huawei P20 Pro hardveres adottságai és a készülék mögött álló óriási marketing hatalmas lehetőségeket jelent, a Huawei zászlóshajóját Nyugat-Európában 316 százalékkal többen veszik, mint a korábbi csúcsmodellt. 

Az Apple tervei persze bármikor változhatnak. Az idei felhozatal mindenesetre egyre konkrétabb: az olcsósított, LCD-kijelzős iPhone 9-et az OLED-paneles iPhone XS és iPhone XS Plus kísérik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.