Hirdetés

Július 22-én, 16 GB memóriával jön a Lenovo Legion gamermobil



|

A Snapdragon 865 Plus motorra épülő Legion mobillal nem kevesebbet tervez a Lenovo, mint a világ legerősebb modelljét kiadni.

Hirdetés

A Weibón megjelent információk szerint a Lenovo július 22-én végre hivatalosan is bemutatja a Legion névre hallgató, játékosoknak szánt okostelefonját. Erről igen régóta pletykálnak már, nemrég pedig az AnTuTu mérésein is felbukkant, és félresöpörte a teljes androidos mezőnyt. Az adatok alapján Snapdragon 865 Plus rendszerchip, 16 GB RAM és 512 GB tárhely található a 2340 x 1080-as felbontású kijelző alatt. 

Hirdetés

A Lenovo Legion a mérésen végül 648 871 pontot szerzett. Processzor terén nagyjából ugyanolyan teljesítményre képes a Snapdragon 865 Plus, mint a sima verzió, azonban a GPU teljesítménye 13 százalékkal jobb volt. A szakemberek szerint a korábbi pletykáknak megfelelően a kijelző 144 Hz-es képfrissítéssel dolgozott. 

A Legion gamermobilba egyébként LPDDR5 RAM-ot és UFS 3.1-es tárhelyet építenek, a hátlapjára dupla kamera kerül, szokatlan elrendezésben, mert a készüléket fekvő tájolású használatra tervezték. Ezért két USB-C port is lesz rajta, az egyik a hosszanti élén, hogy játék közben is lehessen csatlakoztatni. A pletykák szerint a mobil akár 90 wattos gyorstöltésre is képes lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.