Hirdetés

Június 22-én, 8 GB RAM-mal jelenhet meg a OnePlus 5



|

Június 20-án lesz a készülék hivatalos bemutatója, és napokon belül piacra is kerül.

Hirdetés

Azt már tudtuk, hogy június 20-án mutatkozik be a várva-várt OnePlus 5, azonban a megjelenési időről nem volt hivatalos információ. Az Amazon India azonban elárulta, hogy június 22-től forgalmazza a csúcskészüléket. 

Hirdetés

Indiában a OnePlus 5 8 GB RAM-mal jelenik majd meg. Azt nem tudni, hogy a többi országba szánt kiadás is ennyi memóriával jön-e. 

A kínai Weibón egyébként szintén megerősítették a megjelenési dátumot, Kínában ugyancsak június 22-től kapható az eszköz. 

A OnePlus 5 ezzel szinte rögtön a bemutató után elérhető és rendelhető lesz. Az egyelőre nem biztos, hogy a világ minden országában így lesz, és természetesen ha túl nagy a kereslet, akkor a felhasználóknak várniuk kell majd, akár sokat is. Hasonló történt a OnePlus 3-mal is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.