Hirdetés

Június elején tarthatják a WWDC-t



|

A 2018-as fejlesztői konferencia helyszíne úgy néz ki, hogy ezúttal is San Joséban lesz.

Hirdetés

Az Apple még nem jelentette be, hogy idén mikor és hol tartja az éves WWDC rendezvényét, ugyanakkor az óriásnak szokása ragaszkodni a bevált dolgokhoz. 

Hirdetés

2003 és 2016 között például mindig a San Franciscóban lévő Moscone Center adott otthont ennek a fejlesztői konferenciának. Tavaly a WWDC helyszíne a San Josében lévő McEnery Convention Center volt, és egy jól értesült illető szerint az Apple idén is itt szeretné tartani az eseményt. 

Mivel az Apple júniusban szokott WWDC-t tartani, a helyszín foglalási adatai pedig árulkodóak, ezért az körvonalazódik, hogy már csak június 4. és 8. közé eshet a 2018-as WWDC. 

Elvileg itt mutatja majd be az iOS 12-t az Apple, illetve a watchOS és a tvOS rendszert is. Ugyancsak felbukkanhat az iPad Pro legújabb verziója, TrueDepth kamerával, Face ID-val, keret nélküli kijelzővel és persze az abba belógó szenzorsávval. 

Az 1599 dolláros ár ellenére a jegyek olyan kelendőek, hogy az Apple sorsolással szokta kiválasztani a szerencséseket, akik élőben is ott lehetnek. Tavaly 5000 fejlesztő és 1000 mérnök volt a helyszínen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.