Hirdetés

Júniusban érkezhet az LG 6,1 hüvelykes csúcskészüléke



|

A jelentések szerint Judy kódnéven készül az új zászlóshajó, és persze Snapdragon 845-ös lapkával jelenik majd meg.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy az LG nem mutatja be a G6 utódját az idei MWC-n, sőt, nem is akar határidőkkel versenyezni. Emiatt aztán a gyártó új zászlóshajója a megszokottnál később jön. A legutóbbi jelentések szerint valamikor júniusban jelenhet meg a piacon. 

Hirdetés

Az LG terveibe beavatott források szerint az új okostelefon Judy kódnéven készül, és 6,1 hüvelykes kijelzőt kap. A panel típusa MLCD+ lesz, ami új típusnak számít, és a fehér subpixeleknek hála nagyon nagy lesz a fényereje. Elvileg 800 nites magasságokról beszélhetünk, úgy, hogy a képernyő 35 százalékkal kevesebbet fogyaszt, mint egy hagyományos IPS LCD panel. 

A motorháztető alatt a Qualcomm Snapdragon 845-ös lapkája lesz, ami 8-magos processzort és Adreno 630-as GPU-t jelent. Mindezt 4 GB RAM és 64 GB tárhely egészítik majd ki. A hátlapra két darab 13 megapixeles kamera kerül, mindkettő f/1.6-os rekeszértékkel operál. Nem hiányzik majd az IP68-as minősítés, vagyis a vízállósággal nem lesz gond. Állítólag a katonai minősítés is meglesz (mint a V30-nál), illetve ezúttal már a sztereó hangszórók sem hiányoznak majd. 

Tavaly a Samsung és a Qualcomm egyezsége miatt a Snapdragon 835-öt elsőként a Samsung használhatta, az LG pedig kénytelen volt a korábbi Snapdragon 821-gyel kiadni a G6-ot. Egy darabig úgy nézett ki, hogy idén az LG lesz a kedvezményezett, de ismét a Samsungé lett az elsőség. Az LG ezúttal nem éri be kevesebbel, feltehetően ezért is jön jóval a Galaxy S9 és a Galaxy S9+ után a G7 (ami elvileg nem G7 lesz, de a neve még titok). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.