Hirdetés

Júniusban érkezik az Xperia XZ Premium



|

Minden jel arra utal, hogy Európában június 1-től elérhető a Sony új zászlóshajója.

Hirdetés

Elég döcögősen megy a Sony mobilos ágazatának a szekere, de azt tudjuk, hogy a Sony soha nem adja fel a piacot és az okostelefonokat. Talán az Xperia XZ Premium még az állóvizet is képes lehet felkavarni. 

Hirdetés

Ez volt az első okostelefon idén, amiben már a Qualcomm Snapdragon 835-ös lapkája található. Sajnos azonban csak jóval a Samsung Galaxy S8 és Galaxy S8+ után kerül forgalomba. 

Most végre kezd körvonalazódni, hogy mikor. Az Xperia XZ Premium minden jel szerint június elejétől lesz hazavihető Európában. 

Németországban az O2 ugyanis megerősítette, hogy június 1-től bárki viheti az új zászlóshajót. Sajnos árat nem mellékeltek a hírhez. 

Nagy-Britanniában az Xperia XZ Premium 649 fontért rendelhető elő, de a kiszállítást itt is csak júniusban kezdik. 

Lesz a készülékből egy új, bronz-rózsaszín verzió is, de egyelőre nem derült ki, hogy mely országokban lehet majd hozzájutni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.