Hirdetés

Káoszt okozott egy hiba az Instagramon



|

Apró tesztnek indult a vízszintes hírfolyam-görgetés, végül egy hiba miatt sokakhoz eljutott, és nagy felháborodást váltott ki.

Hirdetés

Az Instagram komoly kellemetlenségeket okozott a mobilos felhasználóknak, miután a fő hírfolyam vízszintes görgetését kezdte el tesztelni. A teszt eredetileg csak nagyon kevés felhasználót érintett volna. 

Hirdetés

Ezt maga Adam Mosseri is megerősítette a Twitteren. Hozzátette, hogy egy hiba miatt végül sokkal több felhasználónál élesedett a teszt, mint azt szerették volna. A Facebook egyik szóvivője később konkrét programhibára fogta a jelenséget. 

Az Instagram felhasználói persze nagyon felháborodtak a történteken. A Twitteren volt, aki a Tinderhez hasonlította az appot, és jelezte, hogy nem azt akarta letölteni. Mások az app törlésével fenyegetőztek. 

Az Instagram végül gyorsan leállította a tesztet, és visszatért a jól megszokott függőleges görgetés. 

Mosseri később megjegyezte, hogy az Instagram folyamatosan teszteli az új élményeket, és ha minden terv szerint alakult volna, senki nem hallott volna erről az ötletről. A Twitteren persze gyorsan elterjedt az #instagramfail. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.