Hirdetés

Kapkodnak a 800 000 forintnál is drágább Porsche Design Huawei Mate 40 RS mobilok után



|

Várható volt, hogy Kínában sikert arat a Mate 40 széria, csak a luxuskiadású Porsche Design Huawei Mate 40 RS-re 200 000 előrendelés érkezett.

Hirdetés

Nem csak a DxOMark eredményeiből, a saját tesztünkből is gyorsan kiderült, hogy a Huawei Mate 40 Pro remekül sikerült, nagy kár, hogy az amerikai korlátozások miatt nem lehet belőle ajánlott vétel, kiváló készülékről maradnak le sokan nyugaton, akik számára a Google-mentes használat nem elfogadható. Ez persze előre borítékolta, hogy a Mate 40 széria nyugaton nem lesz sláger, azt viszont sejteni lehetett, hogy Kínában kelendő lesz. 

Hirdetés

Bár a teljes előrendelési statisztikára még várnunk kell, az kiderült, hogy már a kínai forgalomba helyezés előtt nagyon sok előrendelés érkezett a Porsche Design Huawei Mate 40 RS luxusmodellre. A JD.com oldalon 200 000-nél is több foglalást regisztráltak.

A Huawei és a Porsche Design már többször működtek együtt a múltban, és az extravagáns külső mellé mindig elképesztően magas összegű árcédula is járt. Most sincs ez másképp, 2295 euróba, vagyis több mint 840 000 forintba kerül egy ilyen készülék. Persze Kínában jóval olcsóbb, de kedvező árúnak semmiképp sem nevezhető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.