Hirdetés

Kapkodnak a Samsung Galaxy S8-ért



|

Állítólag kevesebb mint egy hónap alatt több mint 5 millió készülék talált gazdára.

Hirdetés

A jelek szerint a Galaxy S8 és a Galaxy S8+ egyaránt remekelnek a piacon, ugyanis kevesebb mint egy hónap alatt több mint 5 millió darabot adtak el ezekből az okostelefonokból. 

Hirdetés

A Samsung ugyan nem részletezte az eladásokat, azonban a The Investornak megerősítette, hogy világszerte jól fogynak a zászlóshajók, és már túl vannak az 5 millió darabon. 

Mivel összevont adatokat említettek, ezért a Galaxy S8 és a Galaxy S8+ együttes eladásairól van szó. 

A készülékek a hónap végére 120 országban lesznek kaphatóak, többek között Kínában is. Ez tovább fokozhatja majd az eladásokat. Az elemzők a második negyedév végére 20 milliós eladással számolnak, az év végéig 50-60 millióssal. 

Márciusban Ming-Chi Kuo 40-45 milliós eladást jósolt az idei évre, ami igazából alacsonyabb, mint a Galaxy S7 52 milliós tavalyi eredménye. 

A mostani számok tükrében talán még az 50 millió is pesszimista jóslatnak tűnik, főleg ha figyelembe vesszük, hogy karácsony előtt rengetegen vesznek majd ilyen eszközöket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.