Hirdetés

Karácsonyi pulcsis kihívássorozatot indított el a Magyar Rendőrség



|

#XmasSweaterChallenge kihíváshoz azóta sokan csatlakoztak, záporoznak a pulóveres fényképek.

Hirdetés

Többször megtapasztalhattuk már, hogy a Magyar Rendőrség érzi, hogyan működik a közösségi média, social oldalon legalábbis nagyon kreatív munkatársakkal rendelkeznek.

Most épp a #XmasSweaterChallenge kihívássorozatot durrantottak bár Magyarországon is, a kezdeményezéshez pedig számos állami szerv csatlakozott az elmúlt napokban.

Hirdetés

A kihívássorozatot (ami egyébként egy évek óta létező nemzetközi trend) hazánkban tehát a Magyar Rendőrség robbantotta be, akik egészen pontosan november 29-én posztolták az alábbi fotót. Bejegyzésükben a következőket írták:

"Miről szól a kihívásunk? Amikor végeztél a munkával, menj haza, vedd le a munkaruhád, bújj bele a karácsonyi pulcsidba, és maradj otthon benne! Mi is így teszünk, amikor véget ér a szolgálatunk. 

A pulcsi lehet vicces, giccses, csúnya vagy cuki, mára hozzátartozik az ünnepi hangulathoz. De idén még többet jelenthet: hogy vigyázunk egymásra. Mutassátok meg ti is, mit-mire cseréltek! Ez a karácsony kicsit más lesz, mint a többi, de tudjuk, hogy a hangulat otthon készül. Csatlakoztok?"

Nos, a jelek szerint elég sokan csatlakoztak is. A legjobb #XmasSweaterChallenge fotók közül párat most mi is összegyűjtöttünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.