Hirdetés

Karaoke funkcióval bővül az Apple Music



|

Hiánypótló funkcióval bővül az Apple Music, de van egy nagy gond.

Hirdetés

Komoly hiánypótló funkciót jelentett be a napokban az Apple. Az Apple Music Sing a már jólismert előfizetés részeként debütál még ebben a hónapban, hogy a ünnepi időszakban már mindenki kedvére karaokézhasson a karácsonyfa mellett.

Van azonban egy komoly bökkenő a szolgáltatással.

Hirdetés

A cupertinói vállalat közleményéből kiderült, hogy a Sing minden Apple Music előfizető számára ingyenes frissítésként fog megérkezni, és használható lesz iPhone 11-en (és újabb mobilokon) és iPad Pro harmadik generáción (és újabb iPadeken), az Apple TV-k közül azonban csak a legújabb 4K-s modellen lesz elérhető.

A szolgáltatás legjobb része, hogy az időzített dalszövegek mellett állítható lesz az éneklés hangereje, külön lesz állítható az is, ha több éneklés fut egyszerre, tovább bekerül egy duett funkció is. A szolgáltatás részeként az Apple 50 dedikált lejátszási listával is készül, hogy keresni se kelljen a legjobb karaoke dalokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.