Hirdetés

Kárpótlást kér egy Siri nevű nő az Apple-től



|

Évek óta tűri a megpróbáltatásokat, amiket a neve miatt kénytelen elviselni.

Hirdetés

Nincsen pontos adatunk arról, hogy hány embert hívnak a világon Sirinek, és azt sem tudjuk, mennyire tette nehézzé az életüket az, hogy az Apple is erre a névre keresztelte virtuális asszisztensét, de most egyikük levelet írt Tim Cooknak, a cég ügyvezetőjének. Nem kér sokat, csak egy MacBookra vágyik.

Siri TikTokon osztotta meg a levelet, amiben azt írta, 2011-ig nem találta a nevét a kulcstartón az ajándékboltban, és tudta, hogy ha a kórházban a nővérek zavartan néznek a papírra, őt akarják szólítani. Aztán minden megváltozott.

Hirdetés

A videóban hosszasan sorolja, milyen élmények érték az elmúlt tíz évben, mióta az Apple személyi asszisztense életre kelt. A jövő hónapban lesz 30 éves, és egyetlen vágya egy MacBook, úgy érzi, ennyivel tartozik neki az Apple.

A videó 245 ezer megtekintésig jutott, és sokan támogatják őt. Reméljük, megkapja a megérdemelt kárpótlást, egyúttal arra bátorítunk minden Alexát, hogy próbálkozzon be az Amazonnál, és minden Cortanát, hogy keresse fel a Microsoftot.

@sirihaf

Where all my Alexa and Cortanas at??? @apple @apple__blogs ##siri ##thirtyflirtyandthriving

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.