Hirdetés

Kártyaszerű felületet tesztel a Google Play Áruház



|

A keresési találatoknál változhat meg a Google alkalmazásboltjának kezelőfelülete.

Hirdetés

A Google egy olyan megoldás tesztelésébe kezdett nemrég, amellyel eltérő módon jelenítené meg a Google Play Áruházban a keresési találatokat. A felhasználók már nem egy listát látnak appokkal, hanem egy kártyaszerű felületet. 

Hirdetés

Ezen minden egyes apphoz találhatóak képernyőképek, illetve a kártyák görgethetőek is. Egyszerre persze csak kevesebb, körülbelül 3,5 ilyen kártya fér el a kijelzőn. A hárompontos menü is távozott a jobb felső sarkokból (ott jelent meg a telepítés és a kívánságlistához adás).

Természetesen az, hogy a Google új felületet tesztel, még nem jelenti azt, hogy végül ezt a verziót vezeti be minden felhasználója számára. Az esély mindenesetre megvan rá, de ehhez sok pozitív visszajelzés kell a tesztbe bevont felhasználóktól. 

Az új felülete mindenesetre kevésbé zsúfolt, és az is látható rajta, hogy egy-egy appot mennyiszer töltöttek le. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.