Hirdetés

Kedvező ajánlat lesz a Pine64 linuxos laptopja



|

A 14 hüvelykes PineBook Pro 200 dollárért ad majd Rockchip RK3399 chipet és 4 GB RAM-ot.

Hirdetés

Aki úgy döntött, hogy szeretne egy olcsó, 14 hüvelykes, Linuxot futtató laptopot, annak nem kell tovább keresgélnie. A Pine64 ugyanis kedvező ajánlatként készül piacra dobni a Pinebook Pro notebookot. 

Hirdetés

A laptopba 6-magos Rockchip RK3399 SoC, integrált Mali-T860 MP4 GPU kerül, 4 GB RAM, 64 GB-os eMMC tárhely, 10 000 mAh-s akkumulátor, sztereó hangszórók és jackcsatlakozó társaságában. A gépen lesznek USB 3.0, 2.0 és C típusú portok is, az 1080p-s IPS-kijelzőt pedig magnézium ötvözetű házba építették. Mindezek ellenére a laptop csak 199 dollárba kerül majd. 

A Pinebook Pro megbirkózik a 4K-s videók lejátszásával USB-C-n keresztül, ami szintén előrelépés a sima Pinebookhoz képest. Az Ubuntu mellett a Debian is használható rajta. Nemrég érkezett egy videós előzetes a legújabb prototípusról, de a jelentések szerint van még munka, mielőtt a laptop kihívhatja a piac olcsó modelleket kínáló szegmenségben az ellenfeleit. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.