Hirdetés

Kedvező áron jöhet a Nokia csúcskészülék



|

Állítólag kevesebb mint 600 euróba kerül majd a Nokia 8 (amit Nokia 9-ként is emlegetnek).

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy a Nokia 3, a Nokia 5 és a Nokia 6 után a HMD Global újabb okostelefonokat dobna piacra, ezek között pedig legalább egy csúcsmodell is lesz. Abban már nem minden forrás ért egyet, hogy ezt Nokia 8-nak vagy Nokia 9-nek hívják. 

Hirdetés

A legutóbbi pletykák szerint mindenesetre csak egy zászlóshajó jön. Az általában megbízható WinFuture szerint ez a Nokia 8 lesz, amit nemrég TA-1004-es modellszámmal emlegettek. 

A várakozások szerint ebben Qualcomm Snapdragon 835-ös lapka lesz, 4 GB RAM-mal, dual-SIM-támogatással és 64 GB belső tárhellyel. Az 5,3 hüvelykes kijelző 1440 x 2560-as felbontást kap, hátul pedig dupla Zeiss kamera lesz. 

Elvileg négy színben jön majd a Nokia 8, az ára pedig valamivel 600 euró alatt alakul majd Európában. 

A lenti képen látható modellek közül a bal szélső lehet a Nokia 8, legalábbis amennyiben hitelesek az eddigi szivárgások. A készülék már július végén megjelenhet az európai boltokban, ebben az esetben viszont már csak 2 hét maradt a bemutatóig. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.