Hirdetés

Kellemetlen hiba van az Android 8.1-ben



|

Egyes eszközökön nem úgy működik a multi-touch, ahogy kellene - a hiba benne maradt a végleges Android 8.1-ben is.

Hirdetés

Minden jel arra utal, hogy egy meglehetősen kellemetlen hiba fölött valahogyan átsiklottak a Google mérnökei, és az bekerült az Android Oreo 8.1-es, végleges verziójába is. 

Hirdetés

Egyre több felhasználó panaszkodik ugyanis arra, hogy a Google legfrissebb mobil operációs rendszerén nem működik a multi-touch. 

Aki a képernyőt egyszerre több ujjal próbálja használni, az azt tapasztalhatja, hogy a kép ugrál és remeg. Ez elég zavaró, mindegy, hogy egy játékban játszik valaki vagy pedig csak egy fotót nagyítana ki. 

A problémát már a fejlesztői előzetesben jelentették, azonban valamiért benne maradt még a hivatalos, végleges buildben is. Aki visszaáll Android 8.0-ra, annál a jelenség megszűnik - vagyis elvileg szoftverfrissítés formájában javítható. 

Szerencsére a Google általában hamar orvosolja az effajta problémákat, és állítólag már ezt az ügyet is vizsgálja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.