Hirdetés

Kemény fából faragták a Nokia 8-at



|

Zack Nelson alapos stressztesztnek vetette alá a HMD Global aktuális zászlóshajóját.

Hirdetés

A Nokia 8 különlegessége, hogy bár funkciókban és teljesítményben némileg elmarad az aktuális zászlóshajóktól, cserébe kedvezőbb az árazása és gyorsabban kapja a frissítéseket. De vajon van annyira tartós és strapabíró a HMD Global aktuális csúcskészüléke, mint a régi Nokia mobilok? 

Hirdetés

A választ Zack Nelson szállította egy stresszteszt formájában. Szokásos módon a kijelző összekarcolásával kezdte. Nincs meglepetés, a Gorilla Glass 5 pont úgy védi a panelt, mint a többi idei drága készüléknél. 

A penge nem tett kárt az előlapban, a home gombban és az ujjlenyomat-olvasóban sem, ahogyan az első és hátsó kamerák is sértetlenek maradnak az érmékkel és kulcsokkal való találkozáskor. 

A felső hangszóró borítása sajnos felsérthető, de ki nem jön teljesen. 

A hátlap 6000-es szériás alumíniumötvözetből készült, ami azt jelenti, hogy egy penge könnyen megkarcolja - de a hétköznapokat jól bírja. Az Apple ezt utoljára az iPhone 6-nál használta, és azért váltott, mert a készülékeket könnyű volt eltörni: a Nokia 8 viszont alig mozdult meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.