Hirdetés

Keményen árat emel a YouTube



|

A Google tovább keresi a módját, hogyan tudnak több pénzt kiszedni a YouTube Premium felhasználókból, de azt még nem tudni, hogy minket ez hogy érint.

Hirdetés

Látszólag nem különösebben érdekli a Google-t, hogy a felhasználók épp milyen véleménnyel vannak a YouTube-ról, hiszen miután körülbelül egy hónapon keresztül tesztelték, hogy mi lenne, ha a 4K a prémium csomagok exkluzív kiváltságává válna, most egy másik döntéssel borzolják a kedélyeket.

Miután a 2160p fizetőssé tétele nem vált be, most globális áremelésbe kezd a Google, amiben nem csak a családi csomagok, hanem egyes országokban az egyéni előfizetők és diákok is érintettek.

Ugyan Magyarországon még nincs hír róla, hogy emelkedne az előfizetések költsége, több országból érkeztek már hírek, hogy e-mailben értesítették az érintetteket a csomagok drágulásáról.

Hirdetés

A Techcrunch értesülései szerint első körben az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Kanada, Törökország, Japán, Brazília, Indonézia és Argentína lakosainál vezetik be az új árszabást.

Egyelőre még az sem tisztázott, hogy mi és mennyivel fog pontosan drágulni, ugyanis míg a legtöbb országban csak a családi csomagok kerülnek többe (Amerikában például havi 17,99 dollár helyett már 22,99 dollárt kérnek majd a szolgáltatásért), Argentínában az egyéni előfizetésért is többet kell lecsengetni, méghozzá nem is kevéssel, 220%-kal növekedett az ár, a családi csomag pedig 290%-kal kerül többe az országban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.