Hirdetés

Kényelmes gombbal újíthat az androidos Chrome



|

Egyszerűbb lesz bezárni az összes megnyitott lapot az androidos Chrome jövőbeli verzióiban.

Hirdetés

Aki követi a Google kísérleti próbálkozásait az androidos Chrome böngésző kapcsán, az tudja, hogy eddig Duplex néven futott az újratervezett kezelőfelület, aminél a kezelőgombok alulra kerülnek. A Duplex név azonban máshoz kellett, így a helyzetet tisztába tette a Google. Az új kezelőfelület neve Duet lett. 

Hirdetés

A névváltozás mellett az alapötlet marad az eredeti, vagyis a gyakori kezelőszerveket kényelmesebb helyre, alulra helyeznék át. 

A Chrome Story most felfedezte, hogy egy további praktikus újítással is kiegészül majd a Chrome böngésző jövőbeli, androidos változata. 

A Duet kezelőfelület magához hoz majd egy extra, nagyon kényelmes funkciót biztosító gombot. Ennek hála könnyű lesz gyorsan bezárni az összes megnyitott lapot. 

Erre egyébként most is van lehetőség a megnyitott lapok nézeténél a legördülő menüből, a jövőben viszont egy kuka ikon kerül a bal alsó sarokba, amivel könnyebb és gyorsabb lesz a művelet. Mellette lehet majd új lapot nyitni. 

Azt sajnos nem tudni, hogy mikor érkezik meg ez a frissítés, de minden bizonnyal elsőként a Chrome Canary verzió felhasználói próbálhatják majd ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.