Hirdetés

Kényelmesebb lett a Google Maps használata egy apró változásnak köszönhetően



|

Habár valószínűleg még nem mindenki próbálhatja ki a Google újítását.

Hirdetés

A Google Maps gyakran kisegíthet minket, ha például meg akarjuk tervezni a legrövidebb, leggyorsabb útvonalat, de akkor is informatív lehet, ha egy bizonyos helyszínről szeretnénk többet megtudni. Egy új funkciónak köszönhetően pedig még praktikusabb lesz az adatgyűjtés.

Megjelent ugyanis a Google Maps böngészős változatában egy olyan apróság, amivel tulajdonképpen elraktározhatunk több helyszínt is, és pofonegyszerűen váltogathatunk közöttük egy külön menüben.

Hirdetés

Az oldalsávon lévő új gombra kattintva "rakhatjuk el későbbre" a kiválasztott helyszínt, aztán a gyűjteményünket átböngészve könnyebb lehet például összehasonlítani az egyes helyeket.

Alapvetően hasznos kis újításnak tűnik ez, ami tényleg felgyorsíthatja a dolgokat, ha valaki megfelelő étterem vagy kávézó után kutat, de a jelek szerint egyelőre kísérleti fázisban van a funkció, és így valószínűleg csak egy szűk réteg számára elérhető jelenleg.

Persze az sincs kizárva, hogy a Google végül meggondolja magát, és kukázza az egészet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.