Hirdetés

Kenyérpirítót épít a Razer



|

Nem viccel a Razer, tényleg kenyérpirító fejlesztésébe kezd - méghozzá a rajongói kérésére.

Hirdetés

A Razer egy idő már nem csak PC-s gamereknek gyártott kiegészítőket, hanem saját gamer-PC-ket, okostelefonokat és egyebeket is felvett a kínálatába. Mi a következő lépés? Egy kenyérpirító. 

Hirdetés

A gyártó egyáltalán nem viccel, a kenyérpirító fejlesztése komoly dolog. Egy csoport lelkes rajongó ugyanis már 2013 óta azzal nyaggatja a Razer ügyvezetőjét, hogy tervezzen kenyérpirítót. Akkor ő ezért cserébe az ezt követelő Facebook-oldaltól 1 millió lájkot kért.

Ez elmaradt, de a közösség azért megnőtt, ahogy a lájkok száma is. A Razer ügyvezetője azonban felajánlotta, hogy beszámolja 100 000 lájk formájában azt, ha valaki egy Razer logóval ellátott kenyérpirító képét tetováltatja magára. Immáron 12 ilyen ember van, tehát a határt sikerült elérni. A Razer ügyvezetője ezért hivatalosan is belájkolta a Facebook-oldalt, és belement, hogy egy csapat dizájner és mérnök megtervezze a Razer Toastert. 

Részletek egyelőre nincsenek, de mivel nem sietnek a munkával, évekbe telhet, mire a termék megjelenik. Egy videó azért adhat ötletet arról, hogy mire számíthatunk, évekkel korábban ugyanis még csak viccelt a kenyérpirítóval a Razer. Most már komoly dolog. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.