Hirdetés

Kényeztesd a füled a Panasonic hangcuccaival!



|

Tökéletes hangzásra vágysz? A Panasonic cuccaival egyetlen ütemet sem kell kihagynod, legyen szó házibuliról vagy utcai zenehallgatásról.

Hirdetés

Függetlenül attól, hogy a nagyzenekari klasszikusokat vagy az ablaktáblát bezúzó basszussal dübörgő elektronikus zenét kedveljük-e, a zene szinte mindenki életében fontos szerepet tölt be. Érzelmeket közvetít és határoz meg, hatással van a hangulatunkra, a mindennapjainkra - és ha nem úgy szól, mint ahogy kéne, akkor nem is feltétlen ugyanazt váltja ki belőlünk.

Hirdetés

A minőségi hangzás ma már nem csak az audiofilek kiváltsága, és nem is feltétlenül kell vagyonokat költeni arra, hogy azon a szinten élvezzük a zenét, amin a producerek megálmodták. Mindegy, hogy utcai zenehallgatásról, a nappaliban felcsendülő dallamokról, vagy egy ütős buliról van szó, a Panasonicnak mindenre van megoldása.

Panasonic S500W

Ár: 59.990 Ft
Bővebb információ: Panasonic.hu

Egy kényelmes fülhallgatónak mindig hasznát veszi az ember, függetlenül attól, hogy otthon vagy az utcán, zenehallgatáshoz vagy telefonáláshoz használjuk. Az S500W kettős zajcsillapításának köszönhetően ráadásul remekül szűri a külső zajokat, így nemcsak egy álmos vasárnap délután zárhatjuk ki a szomszédból a fúró zümmögését, hanem az utcán, tömegközlekedésen sem zavarnak minket a külső zajok.

A teljesen vezeték nélküli Bluetooth fülhallgatók egyedi átviteli rendszerének köszönhetően még zsúfolt helyen, sok eszköz jelenlétében is stabil kapcsolatot biztosítanak, egyáltalán nincs akadozás, és apró méretük ellenére érintésérzékelővel is rendelkeznek, amivel vezérelhetjük őket. Apró méretüknek és mindössze 7g súlyuknak köszönhetően a viseletük kényelmes, közben pedig stabilan rögzülnek az ember fülében, így akár sportolás közben is használhatóak, nem esnek ki mozgás közben sem.

Az S500W használható akár csak egy fülben - például telefonbeszélgetésekhez - a hat csúcsminőségű mikrofonnak köszönhetően pedig ilyenkor is remekül szűri a szelet és egyéb környezeti zajokat. Egy hirtelen zápor sem okozhat problémát az IPX4 vízállóságú fülhallgatóknak, amik egy feltöltéssel 6,5 óra lejátszási időt biztosítanak, a töltőtök használatával pedig több mint 19 órán át szólnak. Sőt, a gyorstöltésnek köszönhetően alig 15 perc alatt 70 perc lejátszási időt kapunk.

Kattints ide több infóért!

Panasonic SC-HC200

Ár: 34.990 Ft
Bővebb információ: Panasonic.hu

Ha otthon hallgatnánk zenét, és azt megosztanánk másokkal is, akkor egy kicsit nagyobb hangszóróra lesz szükségünk, de nem feltétlenül kell egy böszme hangfalat beállítani a sarokba ahhoz, hogy jó minőségű hangzást kapjunk, ami megtölti a teret. Kompakt és karcsú dijájnja ellenére az SC-HC200 kétcsatornás digitális erősítője dinamikus hangzást biztosít, mindezt kristálytisztán, torzításmentesen.

A fekete és fehér színben is elérhető mikro rendszer letisztult formavilágnak köszönhetően gyakrolatilag bármilyen beltérbe tökéletesen illik, legyen szó modernebb vagy hagyományosabb környezetről.

A 20W összteljesítményű eszközön bármilyen formátumban hallgathatjuk kedvenc zenéinket, legyen szó rádióállomásról, audio CD-ről, pendrive-ról, vagy bármelyik népszerű zenei streaming szolgáltatásról. Ez utóbbiak vezérléséhez és hallgatásához mindössze az ingyenes Panasonic Music Streaming alkalmazást kell letölteni.

Kattints ide több infóért!

Panasonic SC-TMAX5

Ár: 64.990 Ft
Bővebb információ: Panasonic.hu

De vannak az életben helyzetek, amikor 20W teljesítmény nem elég. Amikor arra vágyik az ember, hogy a bőrén érezze a basszus lüktetését. Ilyenkor tesz remek szolgálatot a 16 cm-es ikererősítős mélysugárzóval szerelt TMAX5, ami a legalacsonyabb frekvenciákon is megőrzi a mély hangok erőteljességét, miközben tisztán tartja a hangzást, ennek köszönhetően pedig egy csapásra bulihelyszínt varázsol bárhol.

A közel fél méter magas hangfal fektetve is használható, így a helyhiány nem állhat a buli útjába. Az sem akadály, ha nem mindig ugyanabban a szobában szólna a zene: a beépített fogantyúkkal könnyedén magunkkal vihetjük a TMAX5-öt, sőt, egy küslő helyszínen akár hordozható tápról is használhatjuk.

És ha már a hangfal és a buli mozgásban van, a DJ-nek sem kell megállnia: a Panasonic MAX Juke alkalmazással a telefonunk segítségével báhonnan vezérelhetjük a zenét, Bluetooth-on keresztül akár távolról is. Ha pedig merülne a telefonod közben, akkor a hangfalba épített vezeték nélküli Qi töltővel rögtön töltheted is. Akár a barátaiddal ünnepelsz, akár egyedül bulizol, a zenelejátszás sosem áll meg.

Kattints ide több infóért!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.