Hirdetés

Kényszerfrissítésekbe kezd a Windows 10



|

Aki még mindig a Windows 10 1903-as változatát használja, annál kötelezően frissül az operációs rendszer.

Hirdetés

Ebben a hónapban a Microsoft kényszerfrissítést indít el a Windows 10 felhasználóinak egy részének a gépén. Konkrétan azok számítsanak erre, akik valamiért még mindig a Windows 10 1903-as verzióját használják, és nem upgrade-eltek manuálisan az újabb 1909 vagy 2004 változatra. 

A kényszerfrissítésnek jó oka van: a Microsoft leállítja a Windows 10 1903-as változatának a támogatását, a Home és a Pro verziós rendszereknél is. 

Hirdetés

Aki valamiért a 1903-as verzión van, annál a rendszer kötelező érvényűen frissül ebben a hónapban 1909-es változatra. Aki pedig a 1909-es változatot használja, az kötelező érvényű, 2004-re való frissítésre számíthat jövő tavasszal. Aki nem várná meg, hogy a Windows 10 helyette lépjen, és inkább maga frissítene a legújabb verzióra, az a Gépházon keresztül megteheti ezt, de a Media Creation Tool is alkalmas eszköz a feladatra. 

A szükségszerű és elkerülhetetlen kényszerfrissítésről a Microsoft külön értesíteni fogja a Windows Update-en keresztül a felhasználókat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.