Hirdetés

Képek szivárogtak ki a Samsung Galaxy S23-ról és S23 Ultráról



|

Jóval a bejelentés előtt láthatjuk, hogy néz majd ki a Samsung jövő évi szériája.

Hirdetés

Várhatóan februárban leplezi majd le a Samsung a Galaxy S23-családot, de ahogy az általában lenni szokott, már most elkezdtek kiszivárogni képek az egyes telefonokról. Ezek még csak korai renderek, viszont a múltban már többször is előfordult, hogy a gyártó pont olyan készülékeket mutatott, amilyenekre a szivárgások láttán számítottunk.

Az OnLeaks és a Digit sorra teszi közzé a képeket a különböző készülékekről, így megnézhetjük az S23-at, az S23 Plus-t, és az S23 Ultrát is.

Hirdetés

Haladjunk szépen sorban: a kiszivárgott renderek alapján az S23 esetében ismét középen elhelyezkedő szelfikamerára és egy háromlencsés hátsó kamerarendszerre számíthatunk. Pletykák szerint az előlapi kamera jobbá válik, de a telefotó lencse a régi marad. Eltűnhet a SIM-tálca (ahogy az iPhone 13-ak észak-amerikai modelljeiből), a méret pedig nőhet: 6,1"-es kijelzőt és nagyobb kapacitású akkumulátort kínálhat a 146,3 x 70,8 x 7,66 mm-es készülék.

A következő az S23 Plus, ami elődjéhez képest külsejét tekintve minimálisan változhat, a kamerákat fejleszthetik, illetve egy kicsit magasabb lehet, 157,7 x 76,1 x 7,6 mm-es méretekkel, 6,6"-es kijelzővel. Ugyancsak SIM-tálca nélkül jöhet az Egyesült Államokba.

A Samsung Galaxy S23 Ultra esetében még ennyi változásra sem számíthatunk, 6,8"-es kijelzőt kapunk, és ugyanazokat a méreteket, amikkel az S22 Ultra is rendelkezett. Arról, hogy a belső hogyan változik, fényesebb lesz-e a kijelző, még nem tudni semmit. A dizájn apró változásokon mehet keresztül, a két kisebb szenzor belesimulhat a készülékbe.

Várhatóan mindhárom készülék Snapdragon processzorral érkezik (Snapdragon 8 Gen 2-vel, ha minden igaz), függetlenül attól, mely régióban vásároljuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.