Hirdetés

Képeken a Google Pixel 3 XL prototípusa



|

Az XDA jóvoltából élőképek szivárogtak ki a Google következő csúcskészülékének prototípusáról.

Hirdetés

A Google Pixel 3 XL-ről már sok szivárgást hallottunk, és nem is olyan régen a kijelzőre kerülő védőüveget is láttuk, ami elárulta, hogy szenzorsáv lóg majd a nagyobb zászlóshajó képernyőjébe. Ennek a modellnek a kódneve crosshatch, míg a kisebb Pixel 3 blueline fedőnév alatt készül. A középkategóriás modell bonito kódnév alatt fut. 

Hirdetés

Nemrég élőképek is előkerültek a Pixel 3 XL-ről: az XDA egyik tagja fért hozzá egy prototípushoz, amelyről képeket is készített. A hátlap állítólag már üvegből van, vagyis jó eséllyel jön a vezeték nélküli töltés. Belül Snapdragon 845-ös chip volt, 4 GB RAM és 128 GB tárhely mellett. A szenzorsáv valóban belóg a kijelzőbe. 

A képek alapján a Google kitart az egyetlen hátlapi kamera használata és a hátlapi ujjlenyomat-olvasó mellett. A SIM-kártya tálcája viszont alulra költözött, míg a gombok maradtak a jobb oldalon. 

A Google új okostelefonjai októberben mutatkoznak majd be, a többi fotó pedig ide kattintva tekinthető meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.