Hirdetés

Képeken a Google Pixel 4



|

Elkezdett az eddiginél jobban szivárogni a Pixel 4, majd váratlanul a Google megerősítette, hogy milyen lesz az új dizájn.

Hirdetés

Manapság természetesnek mondható, hogy egy-egy csúcsmobil bemutatója előtt már hónapokkal komoly érdekességek szivárognak ki, gyakran a tervrajzok, prototípusok, renderelt képanyagok is. Az utóbbi napokban a Google Pixel 4-ről is beindultak a szó-beszédek, előkerültek renderelt képek, majd váratlanul jött a Google, és megerősítette, hogy milyen lesz a dizájn. 

Hirdetés

A Google a Twitteren tett közzé egy képet a Pixel 4-ről, amivel gyakorlatilag teljes mértékben igazolta az eddig látottakat. Persze van rá esély, hogy a Google csak trollkodik, de ez nem valószínű, ugyanis tavaly is hasonlót játszott a Pixel 3 XL-nél, ami végül valódinak bizonyult. 

A hátlap ezúttal is üvegbe borul, most viszont szakít a kéttónusú dizájnnal az óriás. A bal felső sarokba kerül a mostanában egyre divatosabb négyzetes kamerasziget, azonban ezen belül már más az elemek elrendezése, mint a szivárgásokon. A most látottak mindenesetre dupla hátlapi kamerát jeleznek, alattuk vakuval, felettük lézeres szenzorral. A Google-nek hála az is kiderült, hogy a Pixel 4 hátlapján nem lesz tripla kamera. 

A gombok ezúttal is jobb oldalra kerülnek, a hátlapon viszont már nincs ujjlenyomat-olvasó, ami így a képernyőbe költözik. 

A Google részéről szokatlan és meglepő, hogy ennyivel a bemutató előtt árulkodik - a szakértők szerint meg szeretnék előzni a tavalyi példát, amikor is mindenki mindent közzétett már a bemutató előtt az új okostelefonjaikról. 

A Pixel 4 prototípusok élőképei egyébként hamisak, mint kiderült - manipulálták a fotókat, amelyeken más mobilok vannak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.