Hirdetés

Képeken a Mate 40 széria - az utolsó androidos Huawei sorozat lehet



|

A HarmonyOS bevezetésére és a Honor eladására készül a Huawei, addig viszont még jön a Mate 40.

Hirdetés

Meglehetősen szorult helyzetbe került a Huawei az egyre súlyosbodó amerikai korlátozások miatt. Mostanában a gyártó a HarmonyOS bevezetésére készül (a meglévő mobiljainak egy részére is), valamint állítólag majd 4 milliárd dollárért eladná a Honort, hogy az újra működhessen a jelenleg elvágott piacokon, a pénz pedig segítene a cégnek a hazai piacán. A Honor akár a Xiaomihoz is kerülhet. Viszont előbb még október 22-én debütál a Mate 40 széria - sokak szerint a Huawei utolsó androidos sorozata lehet ez. 

Hirdetés

A WinFuture elő is ásott minden részletet néhány renderelt kép mellett a Mate 40 Pro modellről. Ezek alapján 5 nm-es, 5G-képes Kirin 9000 chipre számíthatunk, egészen addig, amíg az erősen korlátozott készletek kitartanak. A prémium dizájn minden szögből jól látható, bár idén már kevésbé trendi a lekerekített előlap. 

Hátulra három kamera került lézeres autofókusszal, illetve további alkatrészekkel, egy kör alakú szigetbe. A Mate 40 Pro+ eközben nyolcszög alakú kameraszigetet kaphat, 6 kamerával. A mobilokra Google-mentes Android 10 kerül, Kínán kívül csak elvétve lehet majd szerezni ezekből, persze emiatt magas árakon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.