Hirdetés

Késhet az Apple nagy újdonsága



|

Egy elemző szerint lehet, hogy a 3D-s arcfelismerés csak a 2018-as iPhone 8S-en debütálhat.

Hirdetés

A tizedik évfordulós iPhone 8 egyik legvártabb újdonsága a felturbózott előlapi kamera, amely a KGI Securities megbízható jóslatokat adó Ming-Chi Kuoja szerint is forradalmi. 

Hirdetés

A kamera egy 3D-s szenzorral dolgozna, ami az AR-funkciók támogatása mellett képes lenne feloldani a képernyő zárolását, mivel tudja majd azonosítani a tulajdonosát. A kamerát a Sony gyártja majd, az infraszenzorokat pedig a Foxconn tulajdonában lévő Sharp szállítja. Ez utóbbiak számolják a mélységadatokat. 

A funkció idén debütálna az iPhone 8 előlapi kameráján, de 2018-ban mindegyik modell megkapná, a hátlapi kamerán is. 

Egy ideje már hallottuk, hogy gondok adódtak a 3D-s technológia fejlesztésében. Most a Needham & Co. egyik elemzője, Rajvindra Gill arról értesítette az ügyfeleit, hogy a funkciót jövőre tolhatja az Apple, és az csak az iPhone 8S-en, 2018-ban debütálhat. 

Az iPhone 8 Gill szerint októberben vagy novemberben jelenik meg, de a legígéretesebb funkcióját elhalasztják, a 2018-as utódig. Ez azt jelenti, hogy az csak 2018 második felében debütálhat egy iPhone-on. A Huawei, az Oppo és a Vivo viszont készen állnak rá, hogy már 2018 első felében piacra dobják a technológiát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.