Hirdetés

Késhet az idei legolcsóbb iPhone



|

Egy elemző szerint a 6,1 hüvelykes, LCD-kijelzős iPhone októberig nem érkezhet meg.

Hirdetés

Jelenleg úgy néz ki, hogy az Apple 20 millió LCD-kijelzőt rendelt az LG Displaytől a 6,1 hüvelykes iPhone készülékeihez. A többit a Japan Display szállítja. Bár a múltban az Apple alapvetően LCD-paneleket használt, ennek ellenére gyártási problémák adódtak

Hirdetés

Katy Huberty szerint az Apple gond nélkül gyártja az idei iPhone X és iPhone X Plus modellekbe kerülő OLED-paneleket, azonban az LCD-kijelzők fénye szivárog. 

Mivel az Apple közel keret nélküli kialakítást akar elérni, ezért a folyamat nehezebb lett, és csúszik is a gyártás. 

Bár az Apple drágább iPhone készülékeit is igen sokan viszik majd, a szakértők szerint a sláger a 6,1 hüvelykes, LCD-s kiadás lesz, vagyis a legolcsóbb idei iPhone. A felhasználók októberig viszont nem juthatnak majd hozzá ehhez a modellhez. Emiatt az Apple decemberben záruló negyedévének előrejelzései is romlottak. 

Az OLED-képernyős, drágább iPhone modellek várhatóan már szeptember végén megvásárolhatóak lesznek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.