Hirdetés

Késhet az iPhone 9



|

Állítólag csak novemberben jelenhet meg az "olcsó" iPhone 9, mert a szenzorsávnál baj van az LCD-kijelzővel.

Hirdetés

A jelentések szerint az Apple három iPhone-nal készül az idei évre: ebből kettő lesz drága, OLED-kijelzővel, egy pedig "olcsó", 6,1 hüvelykes LCD-panellel. Ez utóbbi viszont úgy néz ki, hogy leghamarabb novemberben jelenhet meg a boltokban. 

Hirdetés

Mindez 1-2 hónapos késést is jelenthet a szokásos megjelenéshez mérten. Ezúttal nem a TrueDepth kamerakit gyártása jelent majd problémát, állítólag az LCD-panellel van gond

Az Apple állítólag a JDI-t és az LG Displayt bízta meg a Full Active képernyők gyártásával, azonban a nagy szenzorsáv gondokat okoz. Iparági források szerint egyszerűen szivárog a fény az érzékelősziget körül, mindkét nagy gyártónál. Mivel a problémát nehéz megoldani, ezért garantált a késés. 

Az LG-nek persze van már szenzorsávos okostelefonja a piacon, de az érzékelősziget ott jóval keskenyebb, illetve elképzelhető, hogy az Apple valamilyen nagyon szigorú megkötést alkalmazott. 

Az Apple számára különösen fontos lehet ez a modell, hiszen kompakt, de nagy kijelzős lesz, ráadásul a cég mércéje szerint még olcsó is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.