Hirdetés

Késhet az LG extravagáns Wing mobilja



|

A dupla kijelzős, T formára forgatható LG Wing okostelefon a jelentések szerint a vártnál egy kicsit később futhat be, konkrétan október 5-én.

Hirdetés

A nagy őszi mobildömpingből az LG sem akar kimaradni, ezúttal egy radikális dizájnnal próbálna szerencsét. Az LG Wing nevű dupla kijelzős, T formára forgatható mobillal már többször foglalkoztunk, kiszivárgott videón is láthattunk. Az LG jövő hétfőn mutatja be hivatalosan a készüléket, azonban az érkezésére még várni kell. Eddig úgy volt, hogy szeptember 25-ig, ám iparági források szerint elhalasztotta a startot az LG, így csak október 5-én kerül majd piacra a Wing.

Hirdetés

Az LG Wing 6,8 hüvelykes fő és 4 hüvelykes másodlagos kijelzőt kap, Snapdragon 765G chippel és 8 GB RAM-mal. A hardver tehát inkább erős középkategória, ezért is volt sokkoló, hogy először 1400 eurós árat emlegettek hozzá. Azóta kicsit visszafogottabb árkategóriába pletykálták a telefont, de lássuk be, 1000 eurós árcédulával sem biztos, hogy telitalálat lesz a készülék, bár a koncepció kétségtelenül megkapó:

Az mindenesetre biztos, hogy hétfőn elárul több konkrétumot is az LG, arról természetesen mi is beszámolunk majd nektek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.