Hirdetés

Késik a FaceTime egyik nagy újítása



|

Az Apple őszre halasztotta a csoportos FaceTime-hívások debütálását.

Hirdetés

Az iOS 12 egyik nagy újdonsága, hogy már csoportos FaceTime-hívásokat is bonyolíthatnak vele a felhasználók. A jövő hónapban érkező iOS 12 FaceTime funkciója elméletileg akár 32 ember egyidejű csevegését is lehetővé teszi, ráadásul animojis digitális maszkot is lehet hordani a beszélgetések közben. 

Hirdetés

A csoportos hívásfunkciót az iOS 12 bétáiban már lehetett használni, azonban az Apple úgy döntött, hogy a funkciót mégsem jelenik meg időben. A hivatalos közlemény szerint valamikor ősszel jön egy szoftverfrissítés, amely tartalmazza majd a csoportos FaceTime-hívás funkciót. 

Az Apple mostanában sok dolgot kénytelen elhalasztani: késett például három hónapot a HomePod, és alapvetően egy évet az AirPower. A pletykák szerint az iPhone 9 forgalmazása is csak novemberben indulhat meg, de tavaly két hónapot csúszott az iPhone X is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.