Hirdetés

Késik a RED holografikus okostelefonja



|

Augusztusra csúszott a RED Hydrogen One okostelefon megjelenési időpontja.

Hirdetés

A RED első okostelefonja még mindig várat magára. Egy olyan nem mindennapi modellről van szó, amely többek között holografikus kijelzőt tartogat, valamint támogatja a moduláris kiegészítőket, mint a speciális kamerás kiegészítők. 

Hirdetés

A RED korábban azt ígérte, hogy az előrendeléseket már áprilisban vagy júniusban kiszállítja. A készülék azonban csúszik: legkorábban augusztusban jelenhet meg. 

A késésnek több oka is van. A RED szerint tovább tart megszerezni a szolgáltatóktól a hitelesítéseket, illetve a kamerarendszer is frissült annak érdekében, hogy 4V-ben lehessen fotózni, valamint feldolgozni a holografikus videókat. 

Eredetileg úgy volt, hogy a kijelző szemüveg nélkül is megjeleníti a 3D-s tartalmakat, de az effajta anyagok készítéséhez drága, többkamerás modul kell majd, a videó feldolgozását pedig a felhőre vagy egy PC-re kell bízni. A RED szerint az előlapi és a hátlapi 3D-kameráknak hála már kiegészítők nélkül is lehet 4V-ben rögzíteni, a frissítéseknek hála pedig valós időben lesz feldolgozva minden videó. Akár élő, 4V-s hívások is lebonyolíthatóak lesznek. 

Az 5,7 hüvelykes, 2560 x 1440-es kijelző alatt Qualcomm Snapdragon 835-ös chip, 4500 mAh-s akku, sztereó hangszórók, USB-C, jackcsatlakozó és microSD-slot is lesz. Az alumínium modell ára 1295 dollár, a titán 1595 dollárba kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.