Hirdetés

Késik az egyik összehajtható mobil



|

A szivárgások szerint az LG mégsem mutatja be a 2019-es CES-en az első összehajtható okostelefonját.

Hirdetés

Evan Blass megbízható forrásai nem is olyan régen még azt szivárogtatták ki, hogy az LG is teljes gőzzel fejleszti az összehajtható mobilját, ami már a januári CES-en bemutatkozik. Vagyis az LG meg is előzné a Samsungot, amely várhatóan csak februárban mutatja be a Galaxy F készülékét. 

Hirdetés

A nagy bravúr a legfrissebb hírek szerint mégsem jön össze az LG-nek. Evan Blass nemrég azt hallotta, hogy az LG a 2019-es CES-en mégsem tudja már bemutatni az összehajtható mobilját. A showt egyébként január 8. és 11. között rendezik meg. 

A dél-koreai CGS-CIMB korábbi jelentése alapján a Samsung, a Huawei és az LG mutatnak majd be elsőként összehajtható mobilt, még 2019 első felében. A jövő év második felében az Oppo, a Xiaomi, a Vivo és a Motorola állhat elő a saját megoldásával, 2020 első, majd második félévében pedig a Microsoft és az Apple. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.