Hirdetés

Késik az iPhone 8?



|

Egy elemző szerint a 3D-s arcfelismeréssel akadtak gondok, ezért csúszhat az iPhone 8.

Hirdetés

Brian White, a Drexel Hamilton egyik elemzője arra figyelmeztette az ügyfeleit, hogy a tizedik évfordulós Apple iPhone (ami várhatóan iPhone 8 néven érkezik) nem jelenik meg idén szeptemberben. 

Hirdetés

White szerint az Apple-nek a 3D-s technológiával támadtak problémái, amit az előlapi kameránál vet be az arcfelismerés érdekében. Így lehet majd feloldani a készülék zárolását. Az elemző kitért arra is, hogy ez a funkció és az OLED-kijelző kizárólag a prémium kiadáson lesz rajta. 

Nemrég az Apple és a Samsung megállapodtak róla, hogy az utóbbi 70-95 millió OLED-panelt szállít az iPhone 8-hoz. 2018-ban már mindegyik modell átvált LCD-ről. 

White úgy gondolja, hogy az iPhone 7S és az iPhone 7S Plus előrendelése a megszokottak szerint, szeptemberben kezdődik, azonban ezekben nem lesznek benne az új funkciók. Az iPhone 8 valamikor az ünnepek előtt futhat be, épp akkor, amikor az Apple a legtöbb iPhone-t adja el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.