Hirdetés

Készül a Mozilla újabb androidos böngészője



|

Az új androidos böngésző részleteit egyelőre nem ismerjük, de annyi biztos, hogy a neve nem Firefox.

Hirdetés

A Mozilla nem csak az igen népszerű Firefox böngésző fejlesztője, hanem egyben több másik, kevésbé ismert megoldásé is. A jelek szerint most egy újabb böngészőn dolgozik a cég, megint Android platformra. 

Hirdetés

A Fenix kódnév alatt futó projekt meglehetősen titokzatos, egy hozzászólásban azonban utaltak rá, hogy a "Fenix nem a szüleidnek való androidos böngésző". 

A kijelentésre alapozva csak találgatni lehet, de a legtöbben úgy vélik, hogy a Mozilla a privát böngészést erősítené mobilon, valószínűleg inkognitómódban. 

A Mozilla jelenleg a Firefox fejlesztése mellett a könnyűsúlyú Firefox Focus, a régiókorlátok mellett működő Firefox Rocket és a hasonló elven futó Firefox Klar böngészőket is gondozza. 

Valószínűleg a Fenix egy újabb célközönséget szólítana meg az androidos táboron belül. Esetleges iOS-es verzióról eddig nincs hír. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.