Hirdetés

Készül a OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Limited Edition



|

November 9-én érkezik a Cyberpunk 2077 témájú OnePlus 8T mobil.

Hirdetés

A OnePlus 8T bemutatóján volt egy apró meglepetés, amelyre kevesen számítottak, és a legtöbb helyen csak utólag kezdtek erről beszélni. A OnePlus ugyanis összeállt a lengyel CD Projekt Red szakembereivel, és az együttműködés keretében egy Cyberpunk 2077 témájú, limitált kiadású OnePlus 8T is érkezik a piacra. A készüléket a kínai rendezvényén meg is villantotta a gyártó. 

Hirdetés

Sajnos konkrét fotót nem mutatott, így egyelőre csak találgatni lehet, hogy a tényleges készülék hasonlít-e majd a képekre. Elvileg a forgalmazást november 9-én kezdik meg, így sokat már nem kell várni a különleges modellre. 

A OnePlus a múltban McLaren, Star Wars és Marvel témájú mobilokat is dobott már piacra, így a különleges dizájn nem áll távol a cégtől - játékstúdióval viszont eddig még nem dolgozott együtt ilyen kategóriájú készüléken. Azt nem tudni, hogy a hardver terén erősít-e a gyártó (például több RAM-mal), de hamarosan további információkra számíthatunk. 

Aki még több Cyberpunk 2077-es hardvert akar, Razer egeret is talál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.