Hirdetés

Két csúcsmodelljét is a nemzetközi piacra küldi a Motorola



|

Az egyik már Kínában jó ideje kapható, a másik azonban egy teljesen új készülék.

Hirdetés

Egyelőre még semmi sincs hivatalosan megerősítve, a MySmartPrice azonban úgy értesült, hogy két mobilt is a nemzetközi piacra küld hamarosan a Motorola. Az Edge 40 Pro tulajdonképpen a nemzetközi verziója a Kínában hosszú ideje kapható Moto X40-nek, mellette azonban debütál a Motorola Edge 40 is, ami egy teljesen új készülék.

A forrás úgy értesült, hogy az Edge 40 Pro valóban lemásolja az X40 specifikációját, tehát ugyan az a 165Hz-es, 6,7 inches OLED kijelző dolgozik benne, párosítva a Snapdragon 8 Gen 2-vel, továbbá 8 vagy 12 GB memóriával, a beépített tárhely pedig 512 GB. A kamerák is első osztályúak, ott van először is az 50 MP-es főszenzor, van mellette egy 50 MP-es ultraszéles és egy 12 MP-es telefotó optika is, elől pedig egy 60 MP-es érzékelő gondoskodik a jó minőségű selfie-kről. Mindezt egy 4,600 mAh akkumulátor hajtja meg, amit akár 125W-os gyorstöltéssel is felpumpálhatunk.

Hirdetés

Az Edge 40 Pro specifikációja aligha kérdéses, hiszen egy már elérhető mobilt fognak újracsomagolni, az Edge 40 esetében azonban nem erről van szó, az egy még be nem jelentett mobil. A forrás szerint a telefonban a még szintén nem bejelentett MediaTek Dimensity 8020-as chip dolgozik majd, ami valószínűleg nyers erősben a Snapdragon 8 Gen 2 alatt helyezkedik el. A kijelző valószínűleg egy 144 Hz-es 6,55 inches panel lesz, hátul pedig a három helyett "csak" két lencse figyel majd: egy 50 MP-es főszenzor, illetve egy 13 MP-es ultaszéles érzékelő. A 8 GB memóriára nem lehet panasz, ami 256 GB tárhellyel és egy 4,400 mAh akkumulátorral párosul. A gyorstöltés ebben az esetben is támogatott, a 125W helyett azonban a leendő tulajoknak 68W-tal kell beérniük.

Ugyan a forrás részletessége arra enged következtetni, hogy megalapozott az információ, azért a hivatalos bejelentésig érdemes fenntartásokkal kezelni ezeket az információkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.