Hirdetés

Két, eddig ismeretlen Google eszközről árulkodik az Android 13 kódja



|

Egyre biztosabb, hogy hamarosan hajlítható telefonnal jelentkezik a Google.

Hirdetés

A Google nemrégiben elérhetővé tette az Android 13 első negyedéves platform bétáját, a fejlesztők pedig azonnal rávetették magukat és már ki is hámoztak belőle olyan információkat, amiket feltehetően nem szándékozott még nyilvánosságra hozni a cég. A pletykák szerint egy hajlítható képernyős Pixel mobil, valamint egy Pixel Pro tablet is készülőben van.

A Twitteren tette közzé a Kuba Wojciechowski nevű fejlesztő azt a kódrészletet, amiben a sorok egy kinyitott és összecsukott állapotú eszközre is hivatkoznak. Tovább böngészve kiszúrható a Felix névre hallgató mobil kameraspecifikációja is.

Hirdetés

Itt említenek egy Sony IMX787-es (64 MP-es) szenzort és egy 10,8 MP-es Samsung S5K3J1-es telefotó lencsét is, ezek a készülék hátulján kaphatnak helyet. A belső kamera egy 8 MP-es Sony IMX355-ös lehet majd, az előlapi képekért pedig szintén egy Samsung S5K3J1-es felelhet.

A hajlítható képernyős mobilon túl egy professzionális tablet is jelen van a kódban, amire itt csak t6próként és tangorpróként hivatkoznak a fejlesztők. Májusban a Google már elismerte, hogy dolgoznak egy tableten, és már korábban is megtudtuk, hogy ezt házon belül t6 és tangor néven emlegetik, a pro jelölés azonban eddig ismeretlen volt. Sajnos a kód többet nem árul el, de azt szinte biztosan megerősíti, hogy két tablettel is jelentkezhet a közeljövőben a Google, ahogy azt korábban már a 9to5Google is megtippelte.

Október hatodikán valószínűleg többet is megtudunk majd, hiszen akkor tartja a Google az idei Pixel bemutatót, ahol megmutatják a Pixel 7 mellett a Pixel Watch-ot is, továbbá jó eséllyel a fentebb tárgyalt 2-3 eszközről is szó esik majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.