Hirdetés

Két előlapi kamerával és USB-C-vel érkezhet az iPhone 15 Ultra



|

Újabb jelentés bukkant fel az Apple 2023-as csúcsmodelljét illetően.

Hirdetés

Az idén már néhány nappal az iPhone 14-széria leleplezése után szállingózni kezdtek a pletykák az iPhone 15-ről, egészen pontosan a jövő évi csúcsmodellről. Ahogy arról mi is beszámoltunk, a két neves szivárogtató, Ming-Chi Kuo és Mark Gurman szerint az Apple 2023-tól nagyobb különbséget tehet a Pro és a Pro Max modell között, ezért az utóbbi iPhone 15 Ultra néven futhat be.

A következő generációs zászlóshajó extráiról eddig csak tippjeink lehettek, most viszont itt egy szivárgás, amely a részletekbe is igyekszik beavatni a nagyközönséget.

A jelentés forrása ezúttal MajinBu, aki a Twitteren kürtölte világgá, hogy értesülései szerint az iPhone 15 Ultra USB-C-vel és két előlapi kamerával érkezik, míg a tárhelye 256 GB-ról indul majd, szemben a 128 GB-os alap tárhelyt megtartó iPhone 15 Próval, amely szintén USB-C-s lesz.

Hirdetés

MajinBu továbbá egyetért Gurmannel abban, hogy a jövő évi paletta az iPhone 15-ből, a 15 Plusból, a 15 Próból és a 15 Ultrából áll majd.

Ami a két előlapi kamerát illeti, a szivárogtató sajnos nem tér ki rá, hogy milyen funkciója lehet a másodlagos lencsének, de egy ultraszéles látószögű szenzor bizonyosan kapóra jönne a csoportképeknél. Az USB-C ugyanakkor már kevésbé tűnik túl merész tippnek, hiszen Ming-Chi Kuo már tavasszal megírta, hogy 2023-ban búcsúzunk el a kerek 10 éve bevezetett Lightning-porttól.

Mindazonáltal nem szabad elfelejtenünk, hogy a következő iPhone-ok rajtjáig még egy év van hátra, vagyis ezek extrém korai pletykáknak tekinthetők, így nem is szabad biztosra venni őket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.