Hirdetés

Két szerencsést is eljuttat a Föld és az űr határához a Virgin Galactic



|

Némi szerencsével szinte bárki teljesen ingyen megismételheti azt, amit nemrég elért Richard Branson és csapata.

Hirdetés

Valószínűleg még elég messze van az, hogy teljesen hétköznapi dolog legyen az űrturizmus, arra pedig jó eséllyel még többet kell várni, hogy az átlagemberek egy buszjegy áráért utazhassanak el például a Holdra.

Nem olyan régen viszont izgalmas fejlemény történt a téma kapcsán, hiszen egy brit milliárdos, Richard Branson a hozzá köthető Virgin Galactic közreműködésével sikeresen elérte a Föld és az űr határát.

Hirdetés

A különleges utazásra gyakorlatilag bárki befizethet, aki hajlandó egy kisebb vagyont kifizetni érte, viszont a vállalat időközben elindított egy nyereményjátékot, amelynek hála két szerencsés illető teljesen díjmentesen élheti át a nem mindennapi élményt. Az Omaze platformján indított promóció nyertese egy barátjával együtt helyet kaphat a Virgin Galactic gépén, ráadásul előtte még el is repítik a szerencséseket a vállalat új-mexikói bázisára, szállást biztosítanak nekik, és maga Branson vezeti körbe őket az állomáson.

A nyereményjáték szeptember 1-jén zárul le, 29-én derül fény a nyertesre, aki másodmagával valamikor 2022-ben repülhet majd 86 kilométeres magasságba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.