Hirdetés

Két új Galaxy Book Pro laptop fejlesztésén dolgozik a Samsung



|

Az első híresztelések alapján a gépek OLED kijelzőt kapnak, és kompatibilisek lesznek az S Pen érintőtollal.

Hirdetés

A Samsung nemrégiben bejelentette, hogy 2021-ben milyen típusú laptopokat dob piacra, viszont ezek mellett még két gép, a Galaxy Book Pro és a Galaxy Book Pro 360 fejlesztését is végzi a vállalat. A high-end kategóriásnak szánt laptopok a tervek szerint az 5G-t is támogatni fogják, illetve használható lesz velük a Samsung különleges kiegészítője, az S Pen érintőtoll is. 

Hirdetés

A SamMobile beszámolója alapján a Samsung megkapta a hivatalos tanúsítványt a Bluetooth SIG részéről az új gépekre, így azok Bluetooth 5.1-gyel fognak rendelkezni. Az első hírek szerint a Galaxy Book Pro a 4G LTE, a Galaxy Book Pro 360 pedig az 5G hálózatot is fogja támogatni. Utóbbi hasonló ebből a szempontból a tavaly kiadott Galaxy Book Flex laptophoz, ami a Samsung első 5G-s laptopja.

Emellett kiderült, hogy a gépek várhatóan 13,3 illetve 15,6 inches OLED képernyőkkel lesznek elérhetők, amelyek támogatják az S Pen használatát is. A laptopokba vélhetően Intel Core i5 és i7 processzorok kerülnek majd, de ezekről egyelőre több részlet nem ismert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.